Hvor skadelig er mobiltelefonen?

Hvor skadelig er mobiltelefonen?

Blogg Hvor skadelig er mobiltelefon?

Innhold

Hvor skadelig er en mobiltelefon?

Hvis du svarer raskt på meldinger, kan det føre til smerter og svie i leddene. I tillegg har rygg-, nakke- og skuldersmerter blitt utbredt med økende bruk av mobiltelefoner. Langvarig bruk av mobiltelefoner fører til at du setter nakken og kroppen i en vanskelig holdning. Dette kan føre til ryggsmerter.

Hva skjer når du ser for mye på telefonen?

Å bruke telefonen for mye og sende tekstmeldinger ofte forårsaker skulder, nakke og hodepine. Vekten av hodet når du lener deg fremover for å se på telefonen

Går telefonen infertilitet?

I følge studier har det blitt avslørt at mobiltelefoner forårsaker infertilitet hos menn og kvinner. produksjon. Ifølge eksperter sies det at strålingen som sendes ut fra mobiltelefoner negativt påvirker området i hjernen til menn som produserer testosteron, og reduserer antallet sædceller. På grunn av strålingen den inneholder, kan den føre til at sædcellene dør ved å bremse ned hos menn. Dette kan føre til infertilitet i fremtiden. I tillegg heter det at mobiltelefoner øker irritabiliteten, spesielt hos menn.

Går telefonen skade på testiklene?

Asst.Prof.Dr. Haluk Kulaksızoğlu sa at mobiltelefoner bør holdes unna testiklene, "Hvis mobiltelefoner holdes nær hjertet, skader de hjertet, hvis de holdes nær hjernen, skader de testiklene hvis de holdes i nærheten. til testiklene.

Gjør en falsk telefon den infertil?

Replika telefoner som sender ut ikke-standard stråling kan forårsake mange farlige helseproblemer for brukere på kort og lang sikt. stråling som sendes ut av replika-telefoner kan være årsaken til mange sykdommer og helseproblemer som kreft, infertilitet, synshemming, hørselshemming.

Hvor mange timer i døgnet er barn i telefonen?

“Hver dag; Det er den rette måten for barn i alderen 3-6 år å bruke 30 minutter, barneskolebarn 45 minutter, ungdomsskoleelever 1 time, og videregående skoleelever 2 timer om dagen med en skjerm og teknologi.»

Hva er de negative sidene ved telefonen?

Selv om mobiltelefoner har mange bekvemmeligheter, bør det ikke glemmes at de inneholder mange negative aspekter som påvirker menneskers helse.

Det kan forårsake skulder-, nakke- og hodepine. Det kan forårsake alvorlig skade under graviditet. Det kan skade ørehelsen. Det kan skade fingerleddene. Kan øke risikoen for brystkreft.

Les: 106