Hvor mye tjener markedsføreren?

Hvor mye tjener markedsføreren?

Hvor mye tjener en populær markedsfører?

Innhold

Hvor mye tjener en markedsfører?

Lønn i karrieren

MINIMUM GJENNOMSNITT Assisterende Salgs- og markedsføringssjef 5 650 8 390 Salgs- og markedsføringsspesialist 4 450 7 040 Assistant Sales og markedsføringsspesialist 4.760 5.170

Hva gjør en markedsdirektør?

Direktor for salg og markedsføring; Han er den i lederstillingen som sørger for koordineringen i arbeidet han utfører innen salg og markedsføring i bedriftene. Salgs- og markedsdirektør; Det er ansvarlig for gjennomføringen av alle salgs- og markedsføringsarbeid i selskapet uten avbrudd, feil og i samsvar med selskapets standarder.

Hvor mye lønn får markedssjefen i 2021?

Gjennomsnittlig lønn for markedssjef Den er 14626,5 _TL per måned. Den laveste markedssjeflønnen er 4253 _TL, og den høyeste er 25000 _TL.

Hvor mye lønn får en regionsjef?

Lønn i karrieren

MINIMUM GJENNOMSNITT Regional Salgssjef 4 350 7.110

Hvor lang tid tar det å bli markedssjef?

Hvor mange år studerer en salgs- og markedssjef? For å bli salgs- og markedssjef kreves det 2 eller 4 års universitetsutdanning. Samtidig kan personer som ikke uteksamineres fra disse avdelingene jobbe som salgs- og markedssjefer dersom de har nødvendig kompetanse og erfaring.

Hvilken avdeling skal bli markedssjef? >

Hvordan bli salgs- og markedssjef? Personer som ønsker å bli salgs- og markedssjefer må uteksamineres fra programmer som Business Administration, Economics, Labor Economic and Marketing Department ved de aktuelle fakultetene ved universitetene.

Hva gjør en 2-årig markedsavdelingsutdannet?

En utdannet ved Institutt for markedsføring i 2 år utfører følgende jobber og oppgaver: Markedsfører Forretningsplanleggingspersonale. Strategiutviklingsmedarbeidere.

Kan du lese 2 års markedsføring?

Markedsavdelingen kommer opp med to forskjellige alternativer med samme navn i utdanning. En av dem er et 2-årig markedsføringsassistentprogram, og den andre er et 4-årig markedsføringsprogram.

Hvor fungerer 2-årig markedsføring?

En utdannet 2-årig markedsavdeling Gjør jobben og oppgavene: Markedsfører Forretningsplanleggingspersonale. Strategiutviklingspersonell... 2- og 4-årige utdannede markedsavdelinger jobber innenfor følgende områder:

Handelsfirmaer Markedsføringsfirmaer Reklamebyråer Salgsfirmaer

Les: 159