Hvor lenge ble dagpengene forlenget i 2021?

Hvor lenge ble dagpengene forlenget i 2021?

Hvor lenge har trenddagpengene blitt forlenget 2021? av Admin 10. august 2020

Innhold

Hvor lenge har dagpengene blitt forlenget i 2021?

President Recep Tayyip Erdoğan ble gitt fullmakt til å forlenge perioden for korttidsarbeidstillegget til 30. juni 2021. Vedtaket trådte i kraft etter å ha blitt publisert i Offisiell Gazette i dag. Loven om endring av arbeidsledighetstrygden og noen lover ble publisert i Offisiell Tidende og vedtatt.

Hvor lenge varte dagpengene?

Presidentens vedtak om forlengelse av korttidsarbeidsgodtgjørelsen til 30. juni 2021 for arbeidsplasser som søker om korttidsarbeid på grunn av den nye typen koronavirus (Kovid-19) ble publisert i Lovtidende.

Arbeidspensjonen fortsetter. Er det det?

Tillegget for korttidsarbeid, som er utvidet med tidligere vedtak, opphører fra og med 30. juni 2021. Arbeidsgivere som argumenterer for at de negative effektene av epidemien i økonomien fortsetter , gjentok sitt krav om at korttidsarbeidsgodtgjørelsen skal fortsette til utgangen av 2021.

Kan dagpengeperioden forlenges?

Samtidig som man nyter godt av godtgjørelsen, blir det gjentas før dagpengeperioden utløper. Ved å bli arbeidsledig igjen uten å oppfylle vilkårene som kreves for å starte i jobb og få dagpenger, kan stønaden mottas frem til den tidligere opptjente dagpengeperioden er avsluttet.

Hvor mye er dagpengene 2022?

Dagledighetstrygd utbetales inntil 40 prosent av den ansattes gjennomsnittlige bruttofortjeneste. Maksimal dagpenger kan ikke overstige 80 prosent av månedlig brutto minstelønn. I 2022 var den laveste arbeidsledighetslønnen 2137 lire, den mellomste ledighetslønnen var 2541 lire, og den høyeste ledighetslønnen var 4272 lire.

Hvor lang kan den korte arbeidsperioden være?

For arbeidsplasser som har søkt om korttidsarbeid frem til 31. januar på grunn av koronavirusepidemien, er korttidsarbeidsperioden forlenget med 3 måneder frem til 30. juni, med virkning fra 1. april, etter presidentens vedtak. I følge vedtaket; Ingen ny kvalifiseringsavgjørelse vil bli foretatt for den utvidede perioden.

Les: 125