Hvilke saker behandler magistraten?

Hvilke saker behandler magistraten?

Hvilke saker har Objekt Magistrate's Court of Appeals? av Admin 23. august 2020 Hvilke saker skal magistratens domstol behandle?

Hvilken fredsdomstol er ansvarlig for å høre?

Søksmål som oppstår fra sameie, søksmål i Izale-i Şuyu (oppløsning av partnerskap), søksmål om utkastelse av leietaker, søksmål om fastsettelse som følge av leieforhold, søksmål for tilpasning av leiepris, Heving av leieavtale, Arv oppnevnelse av representant til interessentskapet,

Hvilke saker behandler fredsdomstolen?

Fredens strafferettslige dom, med andre ord, fredsdomstol, noen etterforskningssaker utført i samsvar med straffeprosessloven nr. 5271 og innsigelser mot disse prosedyrene og Den fungerer som en dommer/domstol som behandler innsigelser mot visse administrative handlinger (f.eks. innsigelser mot administrative bøter).

Hva ser førsteinstansretten på?

Førsteinstansretten og spesialdomstolen er de to hoveddomstolene som har ansvaret for å behandle rettstvister. Hvis det er klart akseptert i loven at en særdomstol har ansvaret for en bestemt type tvist, er domstolen som har ansvaret for å løse tvisten den spesialdomstolen som er bestemt av loven.

Hvilke straffer har straffedomstolene for fredsavtale med?

Hva er Magistrate's Court?

Magistrate's Court; Det er en av de to alminnelige domstoler, sammen med den sivile domstolen i første instans, som er hoveddomstol, opprettet for å behandle visse privatrettslige saker (lov nr. 5235 art.4). Sivile fredsdomstoler er domstoler med én dommer og bør opprettes i hver jurisdiksjon (rettshus).

The Civil Court of First Instance and the Civil Court of Peace.?

Den sivile domstolen i første instans og den sivile fredsdomstolen er de to hoveddomstolene med "generell plikt" å behandle privatrettslige tvister. Plikten til den sivile domstolen i første instans, som er en av de alminnelige domstolene, er den prinsipielle, mens plikten til den sivile fredsretten er unntaket.

Hvilke saker skal reises i Magistrate's Court?

Hva er søksmålene som skal reises i Magistrates' Court? Magistrates' Court, som utgjør de viktigste sivile domstolene sammen med de sivile domstolene i første instans, er oppkalt etter provinsen eller distriktet de ligger i. Søksmålene anlagt i den sivile fredsdomstolen er oppført i artikkel 4 i Code of Civil Proses.

Hvilke plikter har magistratsretten?

De sakene der magistratsdomstolene har ansvaret er spesifikt oppført i loven og grensene for deres oppgaver er satt opp. Den sivile domstolen i første instans har ansvaret for å behandle alle saker utenfor jurisdiksjonen til den sivile fredsdomstolen.

https://www.youtube.com/watch?v=vsvN8jbA-kk

Les: 119