Hva skjedde i SAS Holding?

Hva skjedde i SAS Holding?

Hva skjedde på populære SAS Holding?

Innhold

Hva skjedde i SAS Holding?

Sibel Koçan, styremedlem i SAS Holding i Ataşehir, ble skutt i hodet og drept, og Süleyman Aydın, en av lederne begikk selvmord. Etter utpressingen av 3 millioner 300 tusen TL, der han mistet livet, har innbyggere som hevder at de ikke kunne få pengene sine fra selskapet og at de var ofre sendt inn en straffeklage ...

Er eieren av SAS Holding død?

Offentlig sikkerhetsavdeling er bekymret for hendelsen. Mens han jobbet, falt Sibel Koçans eksmann Süleyman Aydın, eier av SAS Holding AŞ, fra 32. etasje på et torg i Küçükbakkalköy og døde.

Er SAS Holding Süleyman Aydın død?< /strong >

På den annen side endte Süleyman Aydın, som mottok nyheten om Koçans død, livet sitt ved å hoppe fra 32. etasje i bygningen i Ataşehir.

Hvem er eieren av SAS holding?

Ny informasjon om SAS Holding, som samlet inn 639 millioner lire fra 13 tusen 105 personer med Ponzi-ordningen metoden, har dukket opp. Angivelig ble 58,5 millioner lire funnet i 17 bokser fra bygningen der eieren av selskapet, Süleyman Aydın, begikk selvmord. Erzincan Gendarmerie-korporal Süleyman Aydın, som ble martyrdød av terrorister mens han var på radioen for å formidle sitt første angrep i .

Pyramidesystem, pyramidespill eller som det er kjent blant folk, pyramidespillet er en forretningsmodell basert på måten et medlem som blir med i systemet tjener penger ved å inkludere et annet medlem i systemet. Den ble basert utelukkende på metoden for å tjene penger med penger.

Hvem er Prof Dr Süleyman Aydın?

Født i 1963 i Ordu/Aybastı, fullførte Prof. Dr. Süleyman Aydın sin doktorgrad i 1999 ved Illinois Institute of Technology i Chicago, USA, med et offisielt stipend i henhold til lov nr. 1416. Han er for tiden en Professor i medisinsk biokjemi ved Fırat University Faculty of Medicine.

Hvor er Süleyman Aydın fra?

Hvordan døde Süleyman Aydın?

Hvem er Süleyman Kul?

Livet til Süleyman Kul Martyren som vokste opp i landsbyen, opprinnelig familien til martyren fra Giresun, bor også i Yaglidere-distriktet i Giresun. Han ble martyrdød som følge av det forræderske angrepet organisert av terrororganisasjonen i Nusaybin-distriktet i Mardin 24. april 2016.

Hvordan fungerer Ponzi-ordningene?

Pyramidesystem, pyramidespill Ponzi-spill, eller som det er kjent blant publikum, er en forretningsmodell basert på måten et medlem som blir med i systemet tjener penger ved å inkludere et annet medlem i systemet.

Les: 108