Hva er loddematerialene

Hva er loddematerialene

Hva er additive loddematerialer?

Innhold

Hva er loddematerialene?

To materialer trengs først og fremst for lodding. Som lodding produkter; loddebolt, loddetråd og vanligvis loddepasta er også nødvendig. En loddebolt, derimot, er en elektronisk enhet med en spiss som har en høy temperatur som skal brukes til å smelte loddetråden og tuppen ser ut som en penn.

Hvilket materiale er loddebolten spissen laget av?

Spissen på loddebolten er kobberstøpt stål, aluminium Den er laget av materialer som kobberlegering. Loddebolter blir vanligvis stående tilkoblet under drift og forblir varme hele tiden.

2 Hva bør gjøres for sikkerhets skyld før lodding?

Først mekanisk rengjøring, deretter kjemisk rengjøring. Denne rengjøringen påføres loddebolten og verktøyene som skal skjøtes. Den brukes til å rengjøre loddeboltspissen som skal brukes før og etter lodding, og delene som skal skjøtes til arbeidsstykkene.

Hvilke stoffer inneholder loddet?< /p>

De mest typiske blyfrie loddelegeringene er tinn/sølv, tinn/kobber, sølv, kobber/fosfor og smelter ved rundt 250 °C (482 °F) avhengig av sammensetningen. Ettersom de brukes til å oppfylle kravene til spesielle bruksområder, blir blyfrie loddemetaller stadig mer vanlig på grunn av miljøhensyn.

Hvorfor brenner loddeboltspissen?

Våthetsgraden til rengjøringssvampen i loddeboltstativene er høy. I tilfeller hvor loddeboltspissen når 350 – 450 °C, går den raskt ned til 100 °C på grunn av den raske avkjølingen av rengjøringssvampen. Dette fører til at belegget på spissen, som har et kobberbelegg på innsiden, blir skadet over tid.

Hvor mye koster loddebolten?

Klasse ZD-715 200 W øksespiss Pen Loddebolt, Loddebolt 412 Du kan ha Reidan Heat Regulated 37LI Trebrennerpenn og Elektrisk Loddebolt Sett Loddemaskin, Loddebolt 212 TL med 7 % rabatt for TL.

Hvilke metaller består loddelegeringen av av?

De fleste typiske blyfrie loddelegeringer er tinn/sølv, tinn/kobber, sølv, kobber/fosfor og smelter ved rundt 250 °C (482 °F) avhengig av sammensetningen.

Hvordan bruke en loddesvamp?

Loddeboltrengjøringssvamp brukes til å fukte litt. Den brukes til å rense loddetinn og andre ting som har samlet seg på spissen av loddebolten. Det letter loddeprosessen og forlenger levetiden til loddebolten. Før du bruker produktet, må du fukte det litt.

Les: 145