Hva er Konix gel?

Hva er Konix gel?

Hva er trending Konix gel?

Hva er Konix gel?

Konix hånddesinfeksjonsgel 50 ml funksjoner: Den er formulert for sensitiv hud. Den virker raskt og gir øyeblikkelig beskyttelse mot mange mikroorganismer. Det gir en rask effekt på kort tid og fukter. Siden den er egnet for bruk uten vann, krever den ikke skylling, bruk av papirhåndklær og vann.

Virker Borel desinfeksjonsmiddel?

Borel Det gjør ikke vondt i hånden. Ingrediensene fukter hendene og forårsaker ikke dermatologiske problemer. Det bidrar til rask tilheling av sår på hånden. Den vil være tilgjengelig i størrelser på 100 milliliter. Vi presenterer den første batchproduksjonen av Borel for heltene våre i feltet.»

Hvordan er Konix desinfiserende?

Den er formulert for sensitiv hud. 65 % etylalkohol virker raskt og gir umiddelbar beskyttelse mot mange mikroorganismer. Det gir rask effekt på kort tid. Siden den er egnet for bruk uten vann, krever den ikke skylling, bruk av papirhåndklær og vann. Av denne grunn sparer det tid og kostnader.

Hva er Konix Povidone?

Det brukes til hudantisepsis før operasjon eller pasientbehandling. Det bidrar til å redusere bakterier som kan forårsake hudinfeksjon. Reduserer antallet mikroorganismer på hendene og underarmene betydelig før operasjon eller pasientbehandling.

Hva gjør Konix hånddesinfeksjonsgel?

KONIX ANTIBACTERIAL HAND DESINFISERINGSGEL | 100 ml | HÅNDDESINFISERINGSGEL. Den er formulert for sensitiv hud. Den virker raskt og gir øyeblikkelig beskyttelse mot mange mikroorganismer. Det gir en rask effekt på kort tid.

Hvor mye alkohol er Borel?

"Den inneholder 70 prosent etylalkohol" Verdens helseorganisasjon, over 65 prosent etylalkohol og opplyser at desinfeksjonsmidler som inneholder andre hjelpestoffer kan brukes mot Kovid-19-viruset. Etylalkoholinnholdet i BOREL er over 70 prosent.

Hvem tilhører Borel?

Eti Maden, i samarbeid med National Boron Research Institute (BOREN), produserer og tilbyr Tyrkias første borontilsatte antibakterielle hånddesinfeksjonsmiddel, BOREL, til markedet.

Er alkohol antibakterielt ?

Alkohol: Antibakterielle rengjøringsmidler som selges på markedet inneholder 45-95 % etylalkohol eller isopropylalkohol (isopropylalkohol). For å ha en bakteriedrepende effekt må den ha et alkoholinnhold på 60 % eller mer.

Hvordan bruker du Konix Povidone?

BRUK 3- 5 ml Povidone Jod % Påfør 10 løsninger direkte på hudoverflaten i 3-5 minutter. Spred det over hele hudoverflaten med en steril gasbind. Vent til det tørker. Om nødvendig, dekk til med steril gasbind og bandasje.

Les: 321