Innhold

Hva er hockey?

Hockey er en av de 28 olympiske idrettene, en av de 3 mest populære idrettene i 120 land. av Hockey; Det antas at denne sporten, som har vært med i de olympiske leker siden 1908, er den andre grenen med det høyeste antallet tilskuere i de olympiske leker, etter fotball, og er hovedgrenen og den første formen for hockey.

Straffer er inkludert i hockey?

< p>Det er den typen kamp hvor det totale antallet mål er spådd å være oddetall eller partall. Spill vil bli avgjort ved slutten av kampens ordinære tid. Ekstraomganger og straffesparkkonkurranser er ikke tatt i betraktning. En kamp som ender 0-0 regnes som en "dobbel".

Hva er undervannshockey og hvordan spilles det?

Hvordan spille under vann Hockey? Det er en sport som spilles mellom to lag på 6 spillere og i bunnen av svømmebassenget. Målet med spillet er å score et mål i motstanderlagets mål ved å drible og passere pucken, som er laget av et gummibelegg på ledningen ved hjelp av en undervannshockeystav i bunnen av bassenget.

Hvor lenge varer landhockeykampen?

Outdoor Hockey; Det spilles på en 91,40 meter lang og 55 meter bred (kunstgress) hockeybane. Spilletiden består av 4 perioder á 15 minutter. Ved slutten av 2. periode gis det 2 minutters pause. 1 lag; Den består av 10 spillere og en målvakt (maksimalt 18).

Inkluderer overtidsresultatet straffer?

«Spådommer er laget for den vanlige 90-minutters varigheten av en kamp, ​​inkludert overtid lagt til av dommeren. Kamper som går på overtid, resulterer i et gullmål eller går til straffesparkkonkurranse er basert på resultatet av 90 minutter med normal kamptid.»