Hva betyr Aleykum Enfusekum?

Hva betyr Aleykum Enfusekum?

Hva betyr Contribution Aleykum Enfusekum?

Innhold

Hva betyr Aleykum Enfusekum?

Fordi i verset, "Yâ eyyuhellezîne âmenû aleykum enfusekum" "O du som tror! Du ser deg selv. Hvis du er på den rette veien, ingen som går bort fra stien kan skade deg. Din retur er til Allah. ”.

Hva er vers 42?

42. Det er de som lytter til lyver mye og spiser det som er haram mye. Hvis de kommer til deg, enten døm mellom dem eller vend deg bort fra dem. Hvis du vender deg bort fra dem, vil de aldri skade deg.

Hva er det 101 verset?

suat lyn (12/Yusuf-101: "O min Herre! du! Du har gitt meg makt og herredømme. Du har lært meg kunnskapen om å tolke skrifter og drømmer. O himmelens og jordens skaper! Inkluder dem blant folket!

O du som tror, ​​hvem av dere som vender om fra sin religion?

O du som tror Den som enn av dere vender seg bort fra sin religion, (vit at) Allah vil erstatte dem med et slikt fellesskap at Allah vil elske dem og de elsker Allah. De er ydmyke mot troende, sterke og ærefulle mot vantro. De kjemper på Allahs vei.

A 101 hvilket vers?

“A101 Navnet på kjeden av markeder kommer fra det 101. verset i Koranen om ærlighet og ærlighet i handel.»

Hvor mange steder forekommer begrepet rettferdighet i Koranen?

Et av de mest grunnleggende begrepene i Koranen' an er begrepet rettferdighet. Faktisk brukes det arabiske ordet "adl", som betyr rettferdighet, mer enn 30 steder i Koranen med dens avledninger.

Når vil guddommelig rettferdighet manifestere seg?

Det er ingen foreldelsesregler i guddommelig rettferdighet. Det vil garantert manifestere seg en dag. Mevlana Skalaen til guddommelig rettferdighet er så følsom at du vil motta full belønning på godt og ondt. Mennesket gjør feil, tar feil avgjørelser, men Allahs rettferdighet er den mest rettferdige rettferdighet og svikter aldri.

Hva betyr Yuhibbuhum ve Yuhibbunehum?

S. B. Kapusuzoğlu på Twitter: ""Yuhibbuhum ve yuhibbunehum" " Allah elsker dem og de elsker Allah også...

Les: 91